Προιόντα

Υπηρεσίες

Η Εταιρία

Επικοινωνία

kosmos Trade

GR

EN

Δημιουργικές Υπηρεσίες

Η Kosmos Trade προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών σχεδίασης και κατασκευής διαφημιστικού υλικού για να συνοδεύσει την προμήθεια προϊόντων που επιθυμείτε. Επίσης παρέχουμε ένα πλήρη φάσμα δημιουργικών υπηρεσιών για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων. Οι υπηρεσίες μας εστιάζουν στην προώθηση του εμπορικού προφίλ σας, την δημιουργία εμπορικού σήματος, έντυπο υλικό κ.α.

Για να ανακαλύψετε τι μπορούμε να κάνουμε με το εμπορικό σήμα σας μην διστάσετε να μας στείλετε τις ιδέες σας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι δουλεύοντας στενά μαζί σας θα δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό.

Ενσωματώστε την εταιρική σας ταυτότητα σε προϊόντα

Εκτός από τον σχεδιασμό, ανάπτυξη και προώθηση του εταιρικού σήματος, μπορούμε να ενσωματώσουμε αυτό επίσης σε προϊόντα όπως, usb sticsk, αναπτήρες και άλλα.

Εφαρμόζουμε μεθόδους για την διαφήμιση προϊόντων που αντανακλούν τις βασικές άξιες σας. Δουλεύοντας στενά μαζί σας το ταλαντούχο δημιουργικό τμήμα της Kosmos Trade μπορεί να αναπτύξει προϊόντα αποτελεσματικά, εντός χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού.

usb
υπηρεσίες σχεδίασης

Η εταιρική ταυτότητα είναι το ποιο σημαντικό συστατικό σε μια επιτυχημένη στρατηγική  μάρκετινγκ

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλο το φάσμα δημιουργικής σχεδίασης εμπορικού σήματος

Στην Kosmos Trade μπορούμε να δημιουργήσουμε μια συντονισμένη διαδικασία προώθησης του εταιρικού σήματος της επιχείρησης σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες σχεδίασης περιλαμβάνουν:

 

Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

 

Σχεδιασμός Λογότυπου

 

Υπηρεσίες Γραφιστικής

 

Διαχείριση Έντυπου Υλικού

 

Κατοχύρωση Πνευματικών Δικαιωμάτων

facebook twitter

Designed by 4EW

MAIL