Προϊόντα

Υπηρεσίες

Η Εταιρία

Επικοινωνία

kosmos Trade

GR

EN

Ποιοτικός Έλεγχος

Ο ποιοτικός έλεγχος είναι μια διαδικασία που εξασφαλίζει ένα ορισμένο επίπεδο ποιότητας σε ένα προϊόν. Ο στόχος μας είναι να αναγνωρίσουμε προϊόντα που δεν πληρούν συγκεκριμένα πρότυπα.

Προκείμενου να εφαρμοστεί ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα έλεγχου ποιότητας, ο πελάτης πρέπει να αποφασίσει τα πρότυπα στα οποία το προϊόν πρέπει να βασίζετε. Το ποιο διαδεδομένο πιστοποιητικό για την βελτίωση της ποιότητας είναι το ISO 9000. Άλλα σημαντικά πιστοποιητικά είναι, το Πιστοποιητικό CE, η Energy Star πιστοποίηση και η πιστοποίηση HACCP.

 Εργαζόμαστε για την υλοποίηση μιας διαδικασίας ποιοτικού έλεγχου σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Ο ποιοτικός έλεγχος είναι βασική διαδικασία της προμήθειας προϊόντων

Η Kosmos Trade μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας να εφαρμόσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την ολοκλήρωση ποιοτικού ελέγχου στα προϊόντα που προμηθεύεστε. Ο ποιοτικός έλεγχος είναι βασικό συστατικό στο κτίσιμο μιας επιτυχημένης εμπορικής δραστηριότητας.

Εφαρμόζουμε ποιοτικό έλεγχο σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές που πρεπει να έχει κάθε προϊόν και εργαζόμαστε από την πρώτη στιγμή εντατικά για να κατανοήσουμε την λειτουργικότητα ή τον εντοπισμό ελαττωμάτων. Η διαδικασια που ακολουθουμε βασιζετε σε αναφορες και φωτογραφικο υλικο.

εργασίες
έλεγχος ποιότητας

Οι ειδικοί στα θέματα έλεγχου ποιότητας είναι πάντα δίπλα σας

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας

Πιστεύουμε ότι ποιότητα αντιπροσωπεύει πολλά περισσότερα από τις ελάχιστες απαιτήσεις σε ένα προϊόν. Οι βασικές διαδικασίες έλεγχου ποιότητας περιλαμβάνουν τον έλεγχο συμμόρφωσης του υλικού, τις προδιαγραφές κατασκευής και την διαδικασία κατασκευής.

facebook twitter

Designed by 4EW

MAIL