Προϊόντα

Υπηρεσίες

Η Εταιρία

Επικοινωνία

kosmos Trade

GR

EN

Προμήθειες Προϊόντων

Η Kosmos Trade ειδικεύετε στην προμήθεια και αντιπροσωπίες προϊόντων από χώρες με ανταγωνιστικές τιμές πώλησης όπως Κίνα, Ασία, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και Βόρεια Αμερική. Μέσο του εμπορικού δικτύου που διαθέτουμε μπορούμε να σας προμηθεύσουμε οποιοδήποτε προϊόν η αντικείμενο σε σημαντικά μειωμένες τιμές. Αυτό που χρειαζόμαστε από εσάς είναι, την ιδέα, την ποσότητα που επιθυμείτε και το εύρος τιμής που στοχεύετε. Διατηρούμε έξοχες σχέσεις με τους προμηθευτές μας και μπορούμε να σας εγγυηθούμε μια γρήγορη και επαγγελματική εξυπηρέτηση.

Αν έχετε ανάγκη μια απλοποιημένη διαδικασία προμήθειας προϊόντων τότε μπορούμε να βοηθήσουμε

Πως να βρείτε το εργοστάσιο που ικανοποιεί τις ανάγκες σας

Τέσσερα βήματα καθορίζουν την επιλογή του κατάλληλου εργοστασίου για την παραγωγή η αγορά προϊόντων. Αρχικά αξιολογούμε πάνω στο χρονικό διάστημα που θέτουμε αν το εργοστάσιο ανταποκρίνεται στα κριτήρια που επιζητούμε. Στην συνέχεια συλλέγουμε πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό των εγκαταστάσεων για την ενημέρωση σας.

Επίσης μπορεί να πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον χώρο τον εγκαταστάσεων απο εμάς αν κάτι τέτοιο ειναι επιθυμητό απο τον πελάτη. Το τελευταίο βήμα αφορά την διαπραγμάτευση μιας ανταγωνιστικής τιμής το οποίο παίζει και τον καθοριστικό ρόλο στην προμήθεια προϊόντων για λογαριασμό σας.

χάρτης σε Η/Υ
χάρτης

Θα εργαστούμε μαζί σας μέχρι βρείτε το κατάλληλο προϊόν για την επιχείρηση σας

Σε τι διαφέρουμε από τους ανταγωνιστές μας

Μέσο του παγκοσμίου δικτύου συνεργατών μας μπορούμε να σας προμηθεύσουμε κυριολεκτικά τα πάντα με ταχύτητα και επαγγελματισμό, άπλα ενημερώστε μας για τις ανάγκες σας. Μερικά από τα πλεονεκτήματα επιλέγοντας την Kosmos Trade είναι:

 

Αποτελεσματικές πρακτικές εφοδιασμού

 

Ανεξάρτητο δίκτυο έμπιστων συνεργατών

 

Διαχείριση προμηθειών

 

Ποιοτικός Έλεγχος

facebook twitter

Designed by 4EW

MAIL